För förvaltare och konsulter

Den enkla vägen till effektivt fastighets­underhåll

Doqment är en digital plattform där du smidigt skapar överskådliga och lättarbetade planer åt dina kunder. Planeringen kan göras på smidigaste sättet samtidigt som du bygger ett starkare samarbete med dina kunder.
Allt fler fastighetsförvaltare inser att digitala tjänster är nödvändigt för att slippa växande högar av kalkylblad och få närmare samarbete med sina kunder.

Kom igång snabbt

Med Doqment behöver du ingen kom-igång-guide – det är enkelt och du kommer direkt se varför.

Samarbeta direkt online

Med Doqment skapar du en aktiv dialog direkt online mellan dig och dina kunder. Du får koll på vad dina kunder har på gång vilket gör att du kan snabbt erbjuda hjälp och kompletterande tjänster. Kunden kan i sin tur följa arbetet och redigera sina planer – du styr själv vilket upplägg som passar dig och din kund.

Bredda samarbetet med fler erbjudanden

Administration och ärendehantering är en nödvändig tjänst hos alla typer av fastighetsägare. Med Doqment får du en komplett lösning med allt du behöver för att uppgradera underhållsplaner i tjänsteutbudet eller stärka ert nuvarande erbjudande. Busenkelt att komma igång. Och du – det är väldigt uppskattat av kunder i alla storlekar.
 

Leverera riktigt snygga dokument med egen logga

Med Doqment skapar du enkelt snygga och proffsiga rapporter. Anpassa innehållet så det passar dina kunder perfekt. Exportera dokumenten enkelt till PDF- eller Excelformat för smidig leverans till kunden. Givetvis med egen logga på allt – som en stämpel för bra kvalitet.

Skapa och ändra snabbt

Doqments dokumenthantering ger dig mycket mer tid över. Samla objekt, ärenden, felanmälningar, register och ronderingar på ett enkelt och överskådligt sätt. Du behöver inte oroa dig för borttappade dokument – hos Doqment hittar du allt.

Doqment är det trygga valet för dig som förvaltare och konsult

Vi hjälper dig att arbeta smartare genom att samla all dokumentation, bilder och information på ett och samma ställe.

Allt på ett överskådligt och smidigt sätt.